- Szef drużyny Daniel Uliczny, kucharz pomocniczy Krzysztof Ruciński – Restauracja Winosfera w Warszawie
- Szef kuchni Piotr Huszcz, kucharz pomocniczy Paweł Gałecki – Hotel Restauracja Piano Lublin
- Szef drużyny Paweł Spodzieja, kucharz pomocniczy Marcin Janicz- Hotel HP Park w Poznaniu
- Szef drużyny Michał Wester, kucharz pomocniczy Igor Antoszewski – Olszewskiego 128 we Wrocławiu
- Szef drużyny Marcin Trzciński, kucharz pomocniczy Michał Kowalski – Hotel Platinum Palace, Restauracja Enjoy w Poznaniu
- Szef kuchni Dawid Drgas, kucharz pomocniczy Michał Wietrzycki – Bazar Poznański w Poznaniu
- Szef drużyny Paweł Zasławski, kucharz pomocniczy Maciej Kubicki – Restauracja Muga w Poznaniu
- Szef drużyny Kajetan Świokła, kucharz pomocniczy Patryk Lewandowski – IBB Andersia Hotel Poznań
- Szef kuchni Przemysław Gryz, kucharz pomocniczy Rafał Grzegorzek – Hotel SPA Restauracja Art. Deco dr Irena Eris Polanica Zdrój
Tematem bieżącej edycji konkursu jest: