Znamy już finalistów Kulinarny Talent 2013

Newsy

Znamy już finalistów Kulinarny Talent 2013

14 marca 2013

10 marca br.  jury akceptujące w składzie: Robert Sowa, Konrad Birek i Katarzyna Michalak, wyłoniło dwunastu finalistów V Konkursu Sztuki Kulinarnej Roberta Sowy “Kulinarny Talent 2013”.

 Oto młodzi kucharze, którzy zakwalifikowali się do finału:

1. Kacper Maziuk /Sopot; restauracja w hotelu SHERATON; Szef rekomendujący Krystian Szidel

2. Damian Kamiński /Wałbrzych; restauracja SAMBAL; Szef rekomendujący Rajmund Krolik

3. Kacper Wójciak /Siedliska k. Rzeszowa; restauracja hotelu Spa SPLENDOR; Szef rekomendujący Paweł Łoza

4. Marek Ciureja /Gorzów Wlkp.; restauracja Pałacu Mierzęcin Wellness&Spa; Szef rekomendujący Paweł Salamon

5. Konrad Drewniak /Bielsko – Biała; Dworek New Restaurant; Szef rekomendujący Mirosław Drewniak

6. Damian Kolasa /Łódź; restauracja SŁONECZNA DOLINA

7. Katarzyna Klimaszewska /Białystok; restauracja SZTUKA MIĘSA; Szef rekomendujący Maciej Tomaszewski

8. Piotr Kuziela /Warszawa; Szef rekomendujący Kurt Scheller

9. Bartosz Peter /Toruń; restauracja hotelu COPERNICUS; Szef rekomendujący Sebastian Krauzowicz

10. Tomasz Jeziorek /Kraków; restauracja hotelu UNICUS; Szef rekomendujący Paweł Franczyk

11. Cezary Kowalik /Warszawa; restauracja OHH SUSHI&GRILL; Szef rekomendujący Kamil Antosik

12. Krzysztof Pawlik /Warszawa;restauracja AMBER ROOM; Szef rekomendujący Robert Skubisz

Zapraszamy do kibicowania młodym talentom już 21 marca o godz. 11.00 podczas targów HoReCa – Eurogastro 2013.