Zbliża się Gala “Poradnika Restauratora” i “Poradnika Handlowca”

Aktualności

Zbliża się Gala “Poradnika Restauratora” i “Poradnika Handlowca”

19 września br. odbędzie się uroczysta Gala, na której Wydawnictwo “Generalczyk” wyróżni wybitne postaci światów HoReCa i FMCG statuetkami Hermesów. Wraz z kapitułą nagradzamy ciężką pracę przede wszystkim szefów kuchni , a także wybitnych restauratorów, managerów obu branż czy niezależnych handlowców. Kapituła docenia również sieci handlowe, restauracyjne i hotelowe, od tych najmniejszych, skupiających kilka punktów, po gigantów rynku.

Przyznanie Hermesa Kulinarnego i Handlowego było i jest wolne od jakichkolwiek opłat czy licencji. Wyróżniając laureatów tą cieszącą się dużym uznaniem nagrodą, nie oczekujemy zwrotu finansowego w formie wykupu powierzchni reklamowej na łamach naszych tytułów.

Redakcja wraz z kapitułą skupia się na wyróżnieniu handlowców oraz szefów kuchni, którzy swoimi działaniami dają przykład innym kolegom po fachu.

Udostępnij artykuł