Zakwalifikowani do konkursu ?l’Art de la cuisine Martell

Newsy

Zakwalifikowani do konkursu ?l’Art de la cuisine Martell

18 lutego 2011

4-6  marca br. w Hotelu Zamek Ryn**** w Rynie odbędzie się IX Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L’Art de la cusine Martell. Poniżej podajemy listę drużyn zakwalifikowanych do konkursu.

1. Unity Line” Polonia” – Szczecin (Kamil Wójciak, Łukasz Wojtkiewicz)

2. Hotel Sheraton – Warszawa (Kamil Jabłoński, Mateusz Małecki)

3. Studio Kulinarne Roberta Sowy – Warszawa (Robert Wojnarowski, Sebastian Jakimiak)

4. Hotel „Bryza”- Jurata         (Grzegorz Konkol, Robert Dąbrowski)

5. Royal Starman Bristol – Warszawa (Mariusz Banaśkiewicz, Michał Pytka)

6. Hotel HP Park – Olsztyn (Bartosz Juszko, Wojciech Trunkiewicz)

7. Artom – Bydgoszcz (Adam Kowalewski, Tomasz Kazimierski)

8. Hotel Akademia – Wrocław (Maciej Korsan, Jassin Aithaddou)

9. Belvedere-Cafe Łazienki Królewskie – Warszawa (Tomasz Szczypiński, Maciej Prot)

10. Restauracja Ancora – Kraków (Matusz Turaj, Łukasz Cichy)

11. Restauracja Plater – Warszawa (Paweł Kalbarczyk, Tomasz Kłopotowski)

12. Hotel Atrium – Warszawa  (Sebastian Kornacki, Marcin Andryszczyk)

13. Hotel Kazimierz****- Kazimierz Dolny (Kamil Raczyński, Marek Flisiński)

14. Dudkiewicz – Dutkiewicz S.C.- Łódź – Restauracja „Revello” (Łukasz Czapiewski, Maciej Siąkowski)

15. “Art-Dom” Sp.j. Restauracja “Jan”- Bełchatów (Przemysław Wiloch, Piotr Krogulec)

16. Zamek „Dubiecko” – Dubiecko (Krzysztof Bobola, Maciej Undziakiewicz)