Dzisiaj w City Hotelu w Bydgoszczy odbywa się Ogólnopolski Konkurs Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne. Tematem konkursu oraz szkolenia dla szefów kuchni i kucharzy jest wołowina-polędwica wołowa firmy Sokołów. Konkurs ten jest nominowany do KPP – półfinał 2015 r. Koordynatorem imprezy jest szef kuchni Dariusz Gwiazda, który od lat promuje doskonałą kuchnię na terenie województwa kujawsko- pomorskiego.
Lista uczestników
Paweł Kubera -Pałac Jaśminowy Batorowo
Rafał Budziński -Hotel Słoneczny Młyn Bydgoszcz
Krzysztof Borowiak -Enjoy.Restaurant Poznań
Dariusz Kuduk -Hotel Grand-Sal Wieliczka
Przemysław Linek -Hotel Sofitel Victoria Warzsawa
Mariusz Kowalkowski-Regionalne Warzelnie Piwa Bydgoszcz
Adam Lubomski -Hotel Va Bank Golub Dobrzyń
Sławomir MiotK -Hotel Stary Browar Kościerzyna
Daniel Olas -Hotel Wellness pro-vita Kołobrzeg
Tomasz Marut-City Hotel Bydgoszcz
Dominik Powstański -Warto nad Wartą Poznań
Michał Trukawka – Hotel Westin Warszawa