XII edycja Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej – tylko do dzisiaj zgłoszenia

Wydarzenia

XII edycja Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej – tylko do dzisiaj zgłoszenia

28 grudnia 2015

Tylko do 28 grudnia można przysyłać zgłoszenia do XII edycji konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej. Tematem tegorocznej edycji jest danie główne z pstrąga tęczowego oraz minimum jednego rodzaju Primerby Knorr Professional i Esencji bulionu rybnego Knorr Professional.

Zwycięzca wyjedzie na staż w restauracji uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz otrzyma nominację do finału konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup 2016.

Wszystkich uczniów szkół gastronomicznych zachęcamy do przesyłania swych zgłoszeń na adres mailowy elzbieta.gizinska@unilever.com. 

Numer kontaktowy: 61 876 45 16

Nagrody:

I miejsce – staż w restauracji uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz nominacja do finału konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup

II miejsce – Kitchen Aid
 
III miejsce – Profesjonalne noże DICK
 
Nagrody otrzymują również szkoły, w których uczą się zdobywcy I, II i III miejsca – zestaw sous-vide oraz pakowarka Hendi.