Zarząd Euro-Toques Polska zaprasza wszystkich członków oraz sympatyków Stowarzyszenia na spotkanie wigilijne, które odbędzie się 2 grudnia w Pałacu w Rzęszkowie.
Podczas tegorocznej Wigilii oprócz tradycyjnych polskich dań wigilijnych, na stole pojawią się dania, które zachwyciły belgijską parę królewską podczas ich oficjalnej wizyty w Polsce, dania w formie Finger Food. Dania zostaną przygotowane podczas warsztatów kulinarnych, które poprzedzą uroczystą kolację
Program:
13.00. Zebranie Zarządu oraz Komisji Rewizyjnej.
14.00. Obiad.
15.00. Rozpoczęcie zjazdu.
Powitanie uczestników, omówienie spraw Stowarzyszenia.
Warsztaty kulinarne Finger Food.
Prezentacje firm.
19.00. Uroczysta Wigilia, a podczas niej:
Wręczanie podziękowań.
Quiz, do wygrania książki kucharskie „Kuchnia Molekularna Podstawowe Techniki i Przepisy” autorstwa Jeana Bosa i Roberta Harny oraz instruktażowa płyta DVD zgłębiająca tajniki carvingu autorstwa Marka Rybackiego i Mariusza Gachewicza.
Wręczanie upominków świątecznych każdemu uczestnikowi zjazdu.
Pokaz barmański w wykonaniu Jerzego Czapli.
II Konkurs Tańca „Taniec z Kucharzem”, zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody
Miejsce zjazdu: Pałac w Rzęszkowie, Rzęszkowo 19, 89-300 Rzęszkowo, Gmina Wyrzysk,Powiat pilski.
Rezerwacja pokoi: Agnieszka Brzózka, tel. 500 085 044, info@palacrzeszkowo.pl
Cena pokoi ze śniadaniem, na hasło Euro-Toques, 65 zł. za osobę.
Koordynator zjazdu: Marek Rybacki, wice prezes ETP
Prowadzący zjazd: Szymon Szlendak, sekretarz ETP
Wszelkich informacji udzieli: Jean Bos, prezes ETP, tel. 509 517 227, jean.bos@onet.eu