Selgros Cash & Carry ponownie oferuje swoim klientom – przedsiębiorcom z branży gastronomicznej -wsparcie marketingowe w postaci udostępnienia im przestrzeni handlowej w halach sieci. W strefie za kasami pojawiły się specjalne stoiska wypełnione regionalnymi potrawami i przetworami. W trakcie przedświątecznych zakupów będzie można również zamówić catering na zbliżającą się Wielkanoc.
Do udziału w akcji zaproszono
26 lokali z całego kraju. W ofercie przeważają restauracje serwujące tradycyjne dania kuchni polskiej, jednak nie zabraknie też lokali specjalizujących się w kuchni regionalnej. Każdy znajdzie coś dla siebie – wielbiciele pierogów, wielkanocnego żurku, wyrobów garmażeryjnych, marynowanych ryb, a nawet ciast i azjatyckiego street foodu.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry są wszechstronnym partnerem i czołowym dostawcą produktów dla gastronomii. Ponadto od lat pomagają i wspierają swoich klientów z branży HoReCa poprzez szeroką ofertę rabatową dopasowaną do indywidualnych potrzeb każdego biznesu, wsparcie marketingowe oraz merytoryczne, a także praktyczne doradztwo.