Warszawianka Hotel Wellness & SPA**** w Jachrance nad Zalewem Zegrzyńskim zmienia swoje oblicze. Właściciele hotelu Agnieszka i Piotr Sinczak zainspirowani współczesnym nurtem poszukiwania tego co unikalne i odmienne stworzyli niepowtarzalne miejsce będące dopełnieniem oferty gastronomicznej hotelu – Restaurację Yacht Club. W restauracji znajdują się dwie sale: restauracyjna i bankietowa, a także rozległe tarasy wychodzące na Zalew Zegrzyński i nowo powstający port jachtowy. Sala restauracyjna mogąca pomieścić do 120 osób. Na gości czekają wyśmienite smaki kuchni bogatej w świeże ryby i owoce morza oraz starannie wyselekcjonowany asortyment win. Sala bankietowa o powierzchni 500 m2 przeznaczona jest na kolacje galowe, konferencje w niestandardowym otoczeniu, a także przyjęcia weselne. Restauracja została otwarta w lipcu br. Równocześnie rozpoczęły się prace inwestycyjne związane z rozbudową części hotelowej. Już na początku 2011 r. hotel będzie dysponował 245, a docelowo 300 pokojami hotelowymi. Największy i ostatni w tym projekcie etap to budowa nowego Centrum Kongresowego, które będzie bezpośrednio połączone z istniejącym obecnie hotelem. Nowe Centrum Kongresowe to min.: duża sala kongresowo-balowa dla 1500 osób z możliwością podziału na 6 mniejszych sal, dodatkowe 21 sal konferencyjnych – łącznie dla 760 osób, restauracja dla 500 osób, kawiarnia dla 190 osób z tarasami wychodzącymi na dziedziniec wewnętrzny, dyskoteka ze specjalnymi salami dla VIP-ów i kręgielnią z 4 torami do gry. Hotel zaplanował także mały wyciąg narciarski dla dzieci. Zakończenie inwestycji – 2012 r.