14 grudnia w Sangate Hotel Airport w Warszawie odbyło się Walne Zebranie Członków OSSKiC oraz kolacja wigilijna w trakcie, której wręczono nominacje do Narodowej Kulinarnej Reprezentacji Polski Juniorów i Seniorów na IKA Culinary Olympics – Stuttgart 2020. Poradnik Restauratora uczestniczył w tym spotkaniu.
Narodowa Kulinarna Reprezentacja Polski Juniorów:
Bartosz Wicherek, Adam Rzęski, Karol Piotrowski, Kamil Poćwiardowski, Daniel Warszawski, Krzysztof Kowalski, Damian Hirt, Mateusz Galbarczyk, Emil Guzik.
Narodowa Kulinarna Reprezentacja Polski Seniorów:
Bartosz Peter (kapitan drużyny), Michał Świerad (pastry chef), Mariusz Roch, Marcin Gruszka, Dawid Grucel, Michał Kuduk, Maciej Hippler, Adam Woźniak oraz Filip Cwojdziński.
Trenerzy: Sebastian Krauzowicz (główny trener drużyny), Janusz Profus (główny trener sekcji cukierniczej), Joanna Klimas-Profus (trener sekcji cukierniczej) oraz Lech Pluciński (trener wspierający).