Do 22 października, w warszawskim Pałacu Kultury i Nauki, potrwają 20. Targi Franczyza. Poradnik Restauratora uczestniczył w tym wydarzeniu.
Z roku na rok przybywa firm franczyzowych, które prezentują się Targach Franczyza. Dla kandydatów na franczyzobiorców to okazja do bezpośrednich spotkań z przyszłymi partnerami biznesowymi. Żabka Polska została partnerem strategicznym tej edycji.
Program:
Piątek, 21 października
11:00-11:40 Zarządzanie rentownością operacyjną w trudnych czasach, czyli jak małe cyfry robią duży wynik, Michał Błoński, Partner Symultora Biznesu;
11:40-12:00 Spotkanie z franczyzobiorcą firmy Stava, Jakubem Łuksikiem;
12:00-13:00 Top Franczyzobiorca – ogłoszenie wyników konkursu i wręczenie nagród;
13:00-13:30 Spotkanie z franczyzobiorcą McDonald’s, Sebastianem Kwassem;
13:30-13:50 Spotkanie z franczyzobiorcą Metrohouse, Markiem Paprockim;
13:50-14:10 Sklepy Odido w nowej formule, Robert Dąbek, Head of Franchise;
14:10-14:30 Spotkanie z franczyzobiorcą Suhi Kushi i Ramen Shop, Michalem Szumko;
14:30-14:50 Spotkanie z franczyzobiorczynią Blinkee.city, Beatą Cieszyńską.
Sobota, 22 października
11:00-12.00 Na co zwrócić uwagę przed podpisaniem umowy franczyzowej? Karina Korczyńska, doradca we franczyzie, prawnik PROFIT system
12:00-12.30 Spotkanie z franczyzobiorcą sieci Carrefour, Maciejem Łysakowskim