Trwa dystrybucja lutowego wydania do restauracji

Aktualności

Trwa dystrybucja lutowego wydania do restauracji

08 lutego 2022

Zapraszamy do lektury najnowszego (lutowego) wydania Poradnika Restauratora. 

Szczególnie polecamy artykuł „Lockdown, inflacja, podwyżki… i co jeszcze?!”, w którym wypowiadają się m.in.: Robert Skubisz (Project Manager Karkut w Szczecinie), Maciej Żukowski (Szef Kuchni Havet Hotelo Resort & Spa w Dźwirzynie), Klaudia Świerczyńska (Manager Morski Zając w Kużnicy), Maciej Podlaszewski (właściciel Pierogarnii Stary Młyn). A także warto przeczytać rozmowę z Tomaszem Czarneckim, szefem kuchni w ***** hotelu Seidorf w Sosnówce k/Karpacza. Oprócz tego zaczynamy cykl artykuł Jarosława Walczyka, prezesa Klubu Szefów Kuchni „Szef kuchni – multiinstrumentalista gastronomii”. Tym razem oczekiwania i rzeczywistość. Poza tym artykuł radcy prawnego Izabeli Wardaszko  – „Sposoby na zabezpieczenie umowy przyjęcia okolicznościowego”.