Już po raz piąty marka Tork, dostawca profesjonalnych rozwiązań do utrzymania higieny wesprze jeden z najważniejszych konkursów kulinarnych w Polsce – L’Art de la Cuisine Martell. Gospodarzem imprezy od wielu lat jest XVI-wieczny Hotel Zamek Ryn. W marcu do Rynu przybędą najzdolniejsi kucharze młodego pokolenia. Kulinarnym tematem przewodnim tegorocznej edycji konkursu, a tym samym głównym produktem, jest ryba kulbin black label. W jury zasiądzie jeden z najlepszych Szefów Kuchni w Polsce, wieloletni ambasor marki Tork – Adam Chrząstowski.
Marka Tork, jako główny partner konkursu, kompleksowo wyposaży drużyny kucharzy w swoje produkty, które z pewnością usprawnią kulinarne współzawodnictwo oraz ułatwią kucharzom utrzymać czystość stanowisk.
Ponadto Tork jest fundatorem nagrody specjalnej za wyjątkowo czyste i higieniczne miejsce pracy. Zwycięzcy pojadą do gwiazdkowej restauracji wyróżnionej prestiżową gwiazdką Michelin.