Tork ponownie partnerem L’Art de la cuisine Martell

Wydarzenia

Tork ponownie partnerem L’Art de la cuisine Martell

23 lutego 2017

Już po raz piąty marka Tork, dostawca profesjonalnych rozwiązań do utrzymania higieny wesprze jeden z najważniejszych konkursów kulinarnych w Polsce – L’Art de la Cuisine Martell. Gospodarzem imprezy od wielu lat jest XVI-wieczny Hotel Zamek Ryn. W marcu do Rynu przybędą najzdolniejsi kucharze młodego pokolenia. Kulinarnym tematem przewodnim tegorocznej edycji konkursu, a tym samym głównym produktem, jest ryba kulbin black label. W jury zasiądzie jeden z najlepszych Szefów Kuchni w Polsce, wieloletni ambasor marki Tork – Adam Chrząstowski.

Marka Tork, jako główny partner konkursu, kompleksowo wyposaży drużyny kucharzy w swoje produkty, które z pewnością usprawnią kulinarne współzawodnictwo oraz ułatwią kucharzom utrzymać czystość stanowisk.

Ponadto Tork jest fundatorem nagrody specjalnej za wyjątkowo czyste i higieniczne miejsce pracy. Zwycięzcy pojadą do gwiazdkowej restauracji wyróżnionej prestiżową gwiazdką Michelin.