Tego jeszcze nie było na targach gastronomicznych w Polsce! Zamiast tradycyjnej karty dań dostajesz w restauracji tablet. Filtrujesz potrawy wg własnych preferencji, a aplikacja dobiera wino do zamówionego dania. Sprawdzasz na bieżąco etapy przygotowania dania, jednym przyciskiem przywołujesz kelnera… Pieśń przyszłości? Ależ nie – takie rozwiązania pojawiają się już w restauracjach. Jak mądrze wykorzystywać nowoczesne technologie w gastronomii dowiemy się podczas 6. Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO (3-4 lutego 2016, AmberExpo, Gdańsk).
Nowością tegorocznej edycji będzie Strefa Inteligentna Restauracja. To właśnie tu zaprezentowane zostaną: inteligentne rozwiązania dla lokali gastronomicznych – innowacje, które nadal stanowią nowość na polskim rynku. W ofercie targów znajdą się m.in. systemy inteligentnego zarządzania restauracją czy siecią placówek gastronomicznych, systemy wspomagające procesy sprawnego i racjonalnego gospodarowania i obsługi, rozwiązania opierające się na najnowszych technologiach dotykowych w oparciu o spersonalizowane oprogramowanie oraz wiele innych udogodnień przyspieszających pracę punktów gastronomicznych.
Wśród firm, które potwierdziły swój udział spotkają Państwo m.in.: INSOFT Sp. z o.o., GRUPA AMBER Artur i Aneta Dudek Sp. j., GOPOS – Inclever – UpVision, Polcom. Targi FOOD-to-GO będą idealną okazją, aby przetestować multimedialny stół lub przekonać się, jak pomocne w pracy restauratora są rozwiązania i technologie mobilne.
Wystawa uzupełniona będzie przez spotkania w Strefie Prezentacji i Warsztatów, gdzie dowiemy się szczegółowych informacji na temat prezentowanych produktów oraz porozmawiamy o zaletach wykorzystania „urządzeń inteligentnych” w restauracji.
Już dziś zapraszamy na prezentacje firm:
Mood Poland & Baltics, która poprowadzi prezentację na temat „Marketing sensoryczny i jego wpływ na wzrost sprzedaży”
Inclever – firma zaprezentuje innowacyjne rozwiązanie „Inteligentny system dla gastronomii połączony z interaktywnym stołem dla klientów”
Prowadzisz firmę?
Targi branżowe to idealne miejsce, aby zaprezentować ofertę swojej firmy. Dzięki udziałowi w targach zaoszczędzą Państwo czas jak również koszty związane z reklamą. Pokazanie działalności swojej firmy na targach branżowych to świetna okazja do promocji, pozyskania nowych klientów, wypromowania nowych usług, czy też zebrania opinii na temat marki. Targi to także korzyści w postaci zapoznania się z ofertą konkurencji oraz możliwość pozyskania nowych partnerów biznesowych.
Interesujesz się branżą i chcesz być na bieżąco z tym co dzieje się wokoło?
Jedno jest pewne, Targi FOOD-to-GO wyróżniają się świeżym spojrzeniem” na rynek gastronomiczny w Polsce i stałym podążaniem za nowymi trendami. „Każdego roku staramy się być przysłowiowy „krok do przodu”. Wszystko to z myślą o wystawcach oraz gościach targów, którym chcemy zapewnić najwyższy standard usług.” – mówi Anna Przyborowska, Komisarz Targów FOOD-to-GO.
Targi FOOD-to-GO to również dwa dni podczas, których będzie można wziąć udział w warsztatach z osobami znanymi z programów kulinarnych, autorami książek poświęconych gotowaniu oraz z zawodowymi kucharzami i cukiernikami. Swój udział potwierdzili m.in.:
Charles Daigneault – Finalista programu „MasterChef”
Krzysztof Trzópek – Mistrz Cukiernictwa
Jola Słoma i Mirek Trymbulak – Atelier Smaku
Ciekawy program towarzyszący, dwa dni z ekspertami z branży, pokazy, warsztaty, a wszystko to w atmosferze karnawału!
Nie zwlekaj i już dziś zarejestruj się na targi. Rejestracja umożliwia bezpłatny udział w wydarzeniu.