2-4 czerwca we wrocławskiej Hali Stulecia odbędą się targi gastronomiczno-hotelarskie Magdy Gessler – Pyszna Polska 2017. Po raz pierwszy, w jednym miejscu zgromadzą się zarówno przedstawiciele wiodących firm z kraju i z zagranicy, znakomici fachowcy, branżowe autorytety oraz gwiazdy i prominenci. Targi Pyszna Polska 2017 wyznaczą kierunki i standardy rozwoju oraz smaku na kolejne lata. Gastronomia jako jeden z głównych motywów przewodnich pojawi się na targach w wielu odsłonach. Jedną z nich jest oferta producentów i dystrybutorów profesjonalnego sprzętu i wyposażenia z branży HoReCa. Targi odwiedzi ponad 150 tys. gości z całej Polski, Hiszpanii, Francji, Słowacji. 80% to osoby podejmujące decyzje zakupowe w firmach. Zatem uczestnictwo w Pyszna Polska 2017 umożliwi nawiązanie wartościowych kontaktów biznesowych oraz znalezienie nowych kanałów dystrybucji. Atrakcje uzupełnią wyspy tematyczne oraz konkursy gastronomiczne. Na pasjonatów czekają szkolenia i liczne degustacje. Oferta w zakresie hotelarstwa jest nierozłącznym elementem targów. Skierowana jest zarówno do właścicieli hoteli i pensjonatów, a także dla gości szukających dobrej oferty noclegowo-wypoczynkowej. Centrum Wystawowe ułatwi skojarzenie oferujących z poszukującymi. Warto wykorzystać okazję do nawiązania nowych kontaktów i odkrycia ciekawych obiektów. Pyszna Polska 2017 to wydarzenie z bogatym programem, specjalnymi strefami pokazowymi i konkursami.
Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.