5 czerwca br. w Park Hotelu w Szycach odbyły się targi gastronomiczne, zorganizowane przez Regionalne Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego „IGLOKRAK” Sp. z o.o. w których wzięło udział 27 partnerów firmy. Targi odwiedziło około 700 klientów branży HoReCa. Imprezę poprowadził – znany i ceniony – Karol Okrasa, członek Loży Szefów Kuchni, który dokonał prezentacji stoisk oraz nowych trendów i rozwiązań w gastronomii. Wśród firm, prezentujących swoje wyroby znalazły się m.in.: Zielona Budka, Nestle, Aviko, Limito, Oerlemans, Frosta, Nestle, Unilever, Bonduelle, FRITAR. W imprezie wzięli także udział: Społem Kielce, McCain, Fanex, FarmFrites. Targom towarzyszyły liczne degustacje, catering, wyśmienite potrawy z grilla, a także wymyślne dania, przygotowywane „na zamówienie” przez znanych i cenionych na rynku gastronomicznym kucharzy.