32. edycja targów Gastro-Hotel odbędzie się w dniach 17-19 kwietnia na terenie Hali Millenium w Kołobrzegu. Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.
Gastro-Hotel to impreza wystawienniczo-szkoleniowa, z którą docieramy bezpośrednio na obszary wzmożonego ruchu turystycznego w Polsce. Targi te to możliwość spotkań pomiędzy wystawcami, czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno–hotelarskiego a osobami z branży związanymi na co dzień z gastronomią oraz hotelarstwem. W trakcie każdej edycji targów dokładamy wszelkich starań, aby przygotować dla naszych gości kompendium wiedzy o nowościach i trendach branżowych, a także szereg atrakcyjnych punktów programu min. ciekawe pokazy, konkursy, szkolenia i degustacje – mówi Małgorzata Kryszak, dyrektor targów Gastro-Hotel.
Wstęp na targi jest bezpłatny.