Gastronomia i hotelarstwo to tematy przewodnie targów, ale także cukiernie, piekarnie, spa &wellness znajdą tu coś dla siebie.
W trakcie każdej edycji targów organizator dokłada wszelkich starań, aby przygotować dla gości odwiedzających kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji w: tekstylia, środki czystości, artykuły spożywcze, półprodukty oraz nowinki techniczne i oprogramowanie. Na gości odwiedzających czeka szereg atrakcji, pokazów i degustacji.
Targi Gastro-Hotel to salon nowości, branżowych hitów, atrakcji, pokazów, szkoleń zarówno dla pracowników jak i kadr menadżerskich, to salon o kameralnej atmosferze w profesjonalnej oprawie.
Organizator wraz z wystawcami, mistrzami kuchni, gospodarzami miast oraz wszystkimi innymi osobami współtworzącymi targi, zapraszamy do współpracy przy okazji 29 edycji targów wyposażenia i produktów dla sektora HoReCa
Kołobrzeg 11 – 13 marca 2020 – Hala Milenium
www.gastro-hotel.pl