Targi FOOD-to-GO Śląsk szansą na pozyskanie klientów

Newsy

Targi FOOD-to-GO Śląsk szansą na pozyskanie klientów

26 stycznia 2012

Za dwa tygodnie w Gdańsku rozpoczną się targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu FOOD-to-GO. Wydarzenie to będzie stanowić świetną okazję do pozyskania nowych klientów z regionu Pomorza.
Tych z Państwa, którzy nie zdążyli potwierdzić swojego udziału w północnej edycji targów lub też planują rozwój swojej marki na południu kraju, zapraszamy do udziału w śląskiej edycji targów FOOD-to-GO: 18 – 19 kwietnia br. w Chorzowie.

Bez względu na panujące warunki atmosferyczne tegoroczna wiosna będzie naprawdę gorąca. Właściciele lokali gastronomicznych będą przygotowywać się do zbliżających się mistrzostw EURO2012. Z pewnością w branży gastronomicznej pojawi się też wielu nowych przedsiębiorców planujących rozpocząć w tym okresie swoją działalność. Warto dotrzeć do tego typu klientów i tym samym zapewnić sobie nowych odbiorców Państwa produktów.

Jeśli więc posiadają Państwo w swojej ofercie:

  • sprzęt i wyposażenie dla branży gastronomicznej,
  • produkty, półprodukty oraz dodatki do dań,
  • opakowania gastronomiczne,
  • środki higieny oraz systemy utrzymania czystości,
  • systemy i rozwiązania cateringowe,

to nie może Państwa firmy zabraknąć podczas śląskiej edycji targów!

Swój udział w imprezie potwierdziły już takie firmy jak m.in:

  • Eura Doner Sp. z o.o.,
  • Henry Kruse Sp. z o.o.,
  • HRC Serwis Sp. z o.o.,

Nie warto wstrzymywać się z decyzją o udziale, ponieważ tylko do końca stycznia obowiązują specjalne, promocyjne ceny!

Wszystkie przydatne informacje na temat targów można uzyskać na stronie internetowej www.easyfairs.pl lub też kontaktując się z naszym biurem:

Mirosław Gajewski
Specjalista ds. sprzedaży
Tel: +48 12 651 95 32
Kom: 509-926-679
Fax: +48 12 651 95 22
mirek.gajewski@easyfairs.com
www.easyfairs.pl