Za dwa tygodnie w Gdańsku rozpoczną się targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu FOOD-to-GO. Wydarzenie to będzie stanowić świetną okazję do pozyskania nowych klientów z regionu Pomorza.
Tych z Państwa, którzy nie zdążyli potwierdzić swojego udziału w północnej edycji targów lub też planują rozwój swojej marki na południu kraju, zapraszamy do udziału w śląskiej edycji targów FOOD-to-GO: 18 – 19 kwietnia br. w Chorzowie.
Bez względu na panujące warunki atmosferyczne tegoroczna wiosna będzie naprawdę gorąca. Właściciele lokali gastronomicznych będą przygotowywać się do zbliżających się mistrzostw EURO2012. Z pewnością w branży gastronomicznej pojawi się też wielu nowych przedsiębiorców planujących rozpocząć w tym okresie swoją działalność. Warto dotrzeć do tego typu klientów i tym samym zapewnić sobie nowych odbiorców Państwa produktów.
Jeśli więc posiadają Państwo w swojej ofercie:
- sprzęt i wyposażenie dla branży gastronomicznej,
- produkty, półprodukty oraz dodatki do dań,
- opakowania gastronomiczne,
- środki higieny oraz systemy utrzymania czystości,
- systemy i rozwiązania cateringowe,
to nie może Państwa firmy zabraknąć podczas śląskiej edycji targów!
Swój udział w imprezie potwierdziły już takie firmy jak m.in:
- Eura Doner Sp. z o.o.,
- Henry Kruse Sp. z o.o.,
- HRC Serwis Sp. z o.o.,
Nie warto wstrzymywać się z decyzją o udziale, ponieważ tylko do końca stycznia obowiązują specjalne, promocyjne ceny!
Wszystkie przydatne informacje na temat targów można uzyskać na stronie internetowej www.easyfairs.pl lub też kontaktując się z naszym biurem:
Mirosław Gajewski
Specjalista ds. sprzedaży
Tel: +48 12 651 95 32
Kom: 509-926-679
Fax: +48 12 651 95 22
mirek.gajewski@easyfairs.com
www.easyfairs.pl