Targi FOOD-to-GO Gdańsk 2012

Newsy

Targi FOOD-to-GO Gdańsk 2012

30 grudnia 2011

Najnowsze urządzenia dla barów i restauracji, bogata oferta skierowana do firm zajmujących się cateringiem oraz możliwość nawiązania współpracy z uznanymi sieciami franczyzowymi – to wszystko czeka na Państwa podczas II edycji targów dla małej gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu easyFairs FOOD-to-GO, która odbędzie się 7 i 8 lutego 2012 r. w Gdańsku.

Na targach swoją ofertę zaprezentują uznani dostawcy dla sektora gastronomicznego.  Nie zabraknie:

  • profesjonalnego wyposażenia zaplecza gastronomicznego,
  • automatów do lodów oraz składników niezbędnych do przygotowania zimnych deserów,
  • maszyn pakujących i opakowań dla dań na wynos,
  • produktów i półproduktów spożywczych, a także przypraw i dodatków,
  • rozwiązań informatycznych dla gastronomii,
  • mobilnej gastronomii.

W trakcie dwóch targowych dni będą Państwo mieli okazję nie tylko obejrzeć  nowości produktowe przeznaczone dla sektora gastronomicznego, ale i  poszerzyć wiedzę z zakresu innowacyjnych rozwiązań. Podczas targów odbędą się:

– dwudniowe seminaria learnShopsTM – świetna okazja do zapoznania się z nowościami produktowymi oraz ich praktycznym zastosowaniem w lokalu gastronomicznym,

– ogólnodostępne pokazy kulinarne  przygotowane przez ekspertów z uznanych firm,

– liczne degustacje zarówno tradycyjnych potraw, jak i najnowszych kulinarnych propozycji.

Motywem przewodnim drugiej edycji targów FOOD-to-GO będzie żywność regionalna oraz ryby.  Dlatego  też w szczególny sposób do udziału w targach zapraszamy wszystkich z Państwa, którzy chcieliby poszerzyć swoją ofertę o produkty regionalne.

Wstęp na targi jest bezpłatny po dokonaniu rejestracji na stronie internetowej www.easyfairs.pl/ftg-gdansk2012

Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi cateringu FOOD-to-GO Gdańsk

Wtorek, 7 luty 2012: 9:00 – 16:30
Środa, 8 luty 2012: 9:30 – 15:30

Hala AWFiS, ul. K. Górskiego 1, Gdańsk