Najnowsze urządzenia dla barów i restauracji, bogata oferta skierowana do firm zajmujących się cateringiem oraz możliwość nawiązania współpracy z uznanymi sieciami franczyzowymi – to wszystko czeka na Państwa podczas II edycji targów dla małej gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu easyFairs FOOD-to-GO, która odbędzie się 7 i 8 lutego 2012 r. w Gdańsku.
Na targach swoją ofertę zaprezentują uznani dostawcy dla sektora gastronomicznego. Nie zabraknie:
- profesjonalnego wyposażenia zaplecza gastronomicznego,
- automatów do lodów oraz składników niezbędnych do przygotowania zimnych deserów,
- maszyn pakujących i opakowań dla dań na wynos,
- produktów i półproduktów spożywczych, a także przypraw i dodatków,
- rozwiązań informatycznych dla gastronomii,
- mobilnej gastronomii.
W trakcie dwóch targowych dni będą Państwo mieli okazję nie tylko obejrzeć nowości produktowe przeznaczone dla sektora gastronomicznego, ale i poszerzyć wiedzę z zakresu innowacyjnych rozwiązań. Podczas targów odbędą się:
– dwudniowe seminaria learnShopsTM – świetna okazja do zapoznania się z nowościami produktowymi oraz ich praktycznym zastosowaniem w lokalu gastronomicznym,
– ogólnodostępne pokazy kulinarne przygotowane przez ekspertów z uznanych firm,
– liczne degustacje zarówno tradycyjnych potraw, jak i najnowszych kulinarnych propozycji.
Motywem przewodnim drugiej edycji targów FOOD-to-GO będzie żywność regionalna oraz ryby. Dlatego też w szczególny sposób do udziału w targach zapraszamy wszystkich z Państwa, którzy chcieliby poszerzyć swoją ofertę o produkty regionalne.
Wstęp na targi jest bezpłatny po dokonaniu rejestracji na stronie internetowej www.easyfairs.pl/ftg-gdansk2012
Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi cateringu FOOD-to-GO Gdańsk
Wtorek, 7 luty 2012: 9:00 – 16:30
Środa, 8 luty 2012: 9:30 – 15:30
Hala AWFiS, ul. K. Górskiego 1, Gdańsk