17 i 18 czerwca 2009 r. w Krakowie odbyła się pierwsza edycja targów easyFairs® FOOD-to-GO. Był to debiut w Polsce imprezy targowej dedykowanej dynamicznie rozwijającemu się sektorowi małej gastronomii i systemów „jedzenia na wynos”. Krótkie, efektywne targi, które w tej branży do tej pory najlepiej sprawdzały się w Skandynawii, odniosły sukces również w naszym kraju. Innowacyjna formuła imprezy i atrakcyjny profil zwiedzających zachęciły do udziału producentów i dystrybutorów wyposażenia gastronomicznego, opakowań, produktów spożywczych oraz rozwiązań biznesowych, a także sieci franczyzowe barów i restauracji. Targi gościły wyłącznie branżowych odwiedzających reprezentujących głównie małą gastronomię, firmy cateringowe, sieci barów, pizzerii i restauracji. W targach easyFairs® FOOD-to-GO Kraków 2009 wzięło udział 47 wystawców z Polski i zagranicy. Targi odwiedziło 978 profesjonalnych odwiedzających. Następna edycja targów FOOD-to-GO już 18 i 19 maja 2010 r., również w Krakowie. Patronem medialnym targów był m.in. “Poradnik Restauratora”.