Na przykładzie tych, którzy odnoszą sukcesy organizatorzy chcą pokazać, jakie koncepty mają większą szansę na przetrwanie w obecnych czasach. Jakie praktyki zapewniają w dzisiejszych czasach wzrost biznesowy, a jakie prowadzą do porażki? Jak sobie radzić z obostrzeniami? Jak komunikować się z Gośćmi, aby pozostali lojalni? Jak technologicznie i organizacyjnie usprawnić pracę? Jak stymulować zespół i zadbać o siebie, kiedy brakuje sił i motywacji? – Zdecydowaliśmy się na zorganizowanie drugiej kryzysowej konferencji online, podczas której przedstawimy tych, którzy znaleźli lek na kryzys. Pokażemy i posłuchamy zwycięskich restauratorów oraz dostawców. Wskażemy rozwiązania, które pomogą biznesowo i mentalnie przetrwać kolejny etap w gastronomii – mówi Agnieszka Małkiewicz, prezes zarządu For Solutions. Konferencja jest bezpłatna dla restauratorów, właścicieli lokali gastronomicznych, w tym kawiarni oraz firm cateringowych i ich pracowników. Program: www.forsolutions.pl.