Szefowie Kuchni  Qubus Hotel  w akcji

Newsy

Szefowie Kuchni Qubus Hotel w akcji

11 października 2010

Restauracja Qubus Hotel wprowadziła nowe, jesienne menu. Z tej okazji sieć przygotowała specjalną fotorelację, dokumentującą prace poszczególnych szefów kuchni.

 – To już ostatni etap prac – mówi Joanna Łuczyńska – Reczek, główna specjalistka ds. gastronomii sieci Qubus Hotel. – Poprzedzały go tygodnie spotkań i dyskusji – zawsze staramy się bowiem proponować naszym Gościom ofertę niezwykle różnorodną, jednocześnie świetnie komponującą się z aktualną porą roku – dodaje.

W nowym menu znajdziemy ponad 30 potraw – w tym m.in. aromatyczne Gnocchi z Kurczakiem, Marokańską Jagnięcinę czy Balsamiczne Eskalopki.

– Na deser polecam pyszny, ciepły Sernik Włoski z puszystego sera Ricotta, podany na musie brzoskwiniowym – mówi Joanna Łuczyńska – Reczek.