Szczyt liderów HoReCa  w Pradze

Wydarzenia

Szczyt liderów HoReCa w Pradze

22 listopada 2017

28-29 listopada podczas Szczytu Liderów HoReCa w Grandior Hotel w Pradze spotkają się czołowi przedstawiciele branży  HoReCa. Właściciele restauracji, operatorzy, inwestorzy, prezesi, trendseterzy oraz osoby podejmujące kluczowe decyzje będą mieli okazję do wymiany doświadczeń na temat specyfiki regionu, pojawiających się koncepcji i strategii biznesowych. Najważniejszym punktem spotkania będzie prezentacja Dr. Ghassan Aidi, prezesa Międzynarodowego Zrzeszenia Hoteli i Restauracji, na temat zrównoważonego rozwoju w branży usług hotelowo–gastronomicznych. Wśród innych prelegentów znajdą się: Adrian Cummis, prezes Irlandzkiego Zrzeszenia Restauracji, Stefanie Sabet, dyrektor zarządzający Niemieckiej Federacji Przemysłu Spożywczego i Napojów, Alex Sirisena, dyrektor w Boscolo Hotel Praga, Martin B. Jones z Fairmont Raffles Hotels International, który skupi się na temacie imprez biznesowych, bankietów – jak przyciągnąć zróżnicowanego klienta dobrym menu. W agendzie znajdują się także prezentacje Riccardo Lucque, właściciela restauracji Aromi, Franco Luise z Hilton Praga, Leonardo Di Clemente z Four Seasons Praga oraz Rene Van Camp, szefa restauracji & barów sieci Intercontinental. Patronat nad wydarzeniem objęły Ministerstwo Rozwoju Regionalnego, Słowacki Związek Hoteli i Restauracji, Federacja Restauratorów i Hotelarzy z Rosji, Bułgarskie Stowarzyszenie Kucharzy, Litewski Związek Hoteli i Restauracji, Łotewskie Zrzeszenie Hoteli i Restauracji, Stowarzyszenie Irlandzkich Restauracji i Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego. Udział w spotkaniu jest darmowy dla osób z branży. Zarejestrować można się poprzez wysłanie maila na adres registration@intlbc.com, telefonicznie pod + 420 246 093 255 lub odwiedzając stronę www.horecacee.com. Dla uczestników przygotowano również wieczorne przyjęcie w Fashion Prague. Patronem medialnym jest Poradnik Restauratora.