60 szefów kuchni wraz z osobami towarzyszącymi, przedstawiciele firm partnerskich oraz redaktorzy naczelni czołowych mediów branżowych i lifestyle’owych spotkają się 13 listopada w hotelu Almond Business & SPA w Gdańsku by pożegnać stary rok.
– Szefowie kuchni sporadycznie obchodzą Sylwestra, z uwagi na charakter zawodu, w jakim pracują. Warto zatem dać im szansę na to, aby tuż przed ogromem pracy, jaka na nich czeka w grudniu, złapali oddech i w gronie przyjaciół i znajomych z branży mogli podsumować kończący się rok – mówi organizator wydarzenia – Krzysztof Szulborski.
– Przygotowujemy Bal sylwestrowy w iście gangsterskim stylu. Przeniesiemy się do lat ’20, dlatego nie zabraknie jazz’u, hazardu, stylowych gadżetów i atmosfery rodem z amerykańskich filmów. Oczywiście zaplanowaliśmy także pokaz sylwestrowych fajerwerków i szampańską zabawę do białego rana – dodaje Przemysław Langowski, Szef kuchni Restauracji Magiel, w hotelu Almond – gospodarz wydarzenia.
Sylwester Szefów Kuchni połączony zostanie z jedną z ogólnopolskich akcji charytatywnych Szlachetna Paczka.
Organizatorzy to: Krzysztof Szulborski (SKP) i Przemysław Langowski (Hotel Almond).