Sylwester Szefów Kuchni i Cukierni

Aktualności

Sylwester Szefów Kuchni i Cukierni

24 listopada o godz. 18 w Hotelu Almond  odbędzie się Sylwester Szefów Kuchni i Cukierni. – Jak zwykle zapewniamy naszym gościom kolację, wyskokowe trunki, gorący parkiet i moc atrakcji, a, to wszystko, jak przystało na bal sylwestrowy, będzie trwało aż do białego rana – mówi Krzysztof Szulborski, prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.

Informacje organizacyjne:
Miejsce: Hotel Almond
Data: 24 listopada 2024 (niedziela)
Godz.: 18:00 – do białego rana
Dress Code: przebranie w stylu zwariowanego lekarza bądź pielęgniarki
Zaproszenie: dla dwóch osób

Nocleg w Hotelu Almond
Pokój 2-osobowy: koszt z 20 % bonifikatą z cennika stałego hotelu
(do podwójnego lub pojedynczego wykorzystania)
Śniadanie wliczone w cenę.
Rezerwacji można dokonywać bezpośrednio w hotelu, na hasło Sylwester Szefów Kuchni i Cukierni, do dnia 18.11.2024.
Kontakt do rezerwacji:
tel. +48 58 351 90 00 , 58 717 80 51
e-mail: rezerwacja@hotelalmond.pl
Ważne! W celu dokonania rezerwacji, wymagana jest przedpłata w wysokości 100%.
W przypadku braku przedpłaty (7 dni od dnia wystawienia faktury pro-forma, bądź w terminie wyznaczonym na fakturze) rezerwacja zostanie automatycznie anulowana.
Rezerwacje dokonywane po dniu 15.11.2021 będą miały indywidualnie ustalane terminy płatności oraz będą oferowane według dostępności.