Zgodnie z zapowiedzią w kolejnych dniach dołączą inne miasta m.in. Kraków, Łódź czy Szczecin.
Pełna lista restauracji dostępna jest na stronie https://restaurantclub.pl/side-events-listing?location=5-Warszawa.
W cenie 100-250 zł/osoba goście mogą sami komponować menu świąteczne lub wybierać gotowe zestawy. Wśród najciekawszych potraw znajdziemy: tatar z jelenia ze szczypiorkiem, piklami i majonezem grzybowym (Brasserie Warszawska), halibut z sosem cytrynowym (Elixir by Dom Wódki), sandacz z sosem z szyjek rakowych (Po Wiśle) oraz wiele innych popisowych dań i doświadczeń.
Zgodnie z festiwalową tradycją świąteczne menu można rezerwować każdego dnia do godz. 22 na kolejny dzień i następne, aż do 22 grudnia.
Na Prezent
Restaurant Club, którego twórcami są organizatorzy Restaurant Week, we współpracy z siecią hoteli Sheraton, Marriott, The Westin oraz Bristol zapraszają do rezerwacji. W ofercie znajdziemy m.in. weekendowy pobyt z kolacją w najwyżej położonym barze w Polsce! Nocleg dla dwóch osób w Corner Junior Suite z widokiem na Warszawę, śniadaniem i koktajlem oraz kolacją degustacyjną w Panorama Sky Bar na 40. piętrze w Marriott Warsaw Hotel, sesja zdjęciowa w The Westin Warsaw w chmurach z poczęstunkiem i prosecco. Vouchery można rezerwować na stronie https://RestaurantClub.pl do 31 grudnia.
Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.