4 kwietnia w Gdańsku odbędzie się największe wydarzenie kulinarne na Pomorzu ,,Spotkanie gastronomii Made in Fenomen”. Projekt łączy idee targową wraz ze spotkaniem branży HoReCa.
Analizując potrzeby, jakie monitują nam szefowie kuchni i menagerowie gastronomii, postanowiliśmy stworzyć projekt który by wspomógł działania zarówno lokali gastronomicznych jak i firm dostarczających produkty, sprzęt oraz oferujących usługi do lokali gastronomicznych – mówi Krzysztof Szulborski, prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich i koordynator projektu.
Cele projektu
- Możliwość poznania nowych produktów, sprzętu i usług skierowanych do branży HoReCa.
- Nawiązanie nowych kontaktów współpracy handlowej.
- Bezpośredni kontakt i rozmowa między stronami o ofercie i możliwościach wykorzystania jej w codziennej działalności lokali.
- Zapoznanie się z ofertami i produktami przeznaczonymi dla gastronomii
- Integracja środowiska.
- Wymiana doświadczeń i uwag dotyczących działań i współpracy w gastronomii.
- Prezentacje wraz z degustacją, zorganizowane przez wystawców.
Kontakt do organizatorów:
Koordynator projektu: Krzysztof Szulborski
Telefon: +48 501123458
Mail: szulba@tlen.pl