Potrawy kuchni tajskiej charakteryzują się oryginalnym smakiem, którego sekret tkwi w przyprawach takich, jak chilli, imbir, słodka bazylia, trawa cytrynowa, kaffir lime (odmiana limonki). W Tajlandii szefowie kuchni nie spisują przepisów dań, które przyrządzają. Za każdym razem zmieniają też proporcje składników, przez co dania zawsze smakują nieco inaczej. Stylu i charakteru serwowanym daniom dodają warzywa i owoce, fantazyjnie wycięte zgodnie z tajską tradycją. Miłośników nie tylko tej, ale i japońskiej, chińskiej czy indonezyjskiej kuchni z pewnością ucieszy informacja o nowym lokalu, który zagościł na kulinarnej mapie Warszawy. Mango to młodsza siostra znanej już restauracji Papaya. Klimat i charakter lokalu tworzy nie tylko starannie dobrane menu, ale również doskonała lokalizacja, wystrój wnętrza i obsługa. Nowoczesna, minimalistyczna, ale bardzo gustowna aranżacja wprowadza intymny nastrój i eksponuje bogato zdobione potrawy. Atutem restauracji jest lokalizacja w centrum miasta, w hotelu Hilton. W menu nacisk położony jest głównie na potrawy kuchni tajskiej, przyrządzane przez pochodzącą z Tajlandii szefową kuchni. Na szczególną uwagę zasługują Ceviche, sushi, makaron z krewetkami Mee goreng, pierożki dim sum, roladki z warzywami i stek z polędwicy KOBE. Dopełnieniem każdej z potraw będzie kieliszek wina. W karcie win układanej przez someliera poza klasycznymi pozycjami, znaleźć można także śliwkowe wino japońskie.