Podczas tegorocznej edycji targów Polagra Gastro będziemy gościć wyjątkowy duet ekspertów – Pawła Grubę (menedżera, rekrutera i trenera młodej kadry; eksperta w zarządzaniu budżetem, planowaniem działań marketingowych; menedżera w programie Hell’s Kitchen) oraz Piotra Rogowskiego (doradcę w dziedzinie gastronomii, aktywnie współpracującego z ponad 120 lokalami w Polsce, który dzięki swoim działaniom wyprowadził z kryzysu wiele restauracji i cukierni).
Panowie poprowadzą dwa bardzo praktyczne szkolenia dedykowane właścicielom i menedżerom restauracji czy kawiarni. Będzie o budowaniu zaangażowanego zespołu restauracji, projektowaniu menu, pracy w oparciu o budżet, zasadach food cost’u, skutecznych systemach motywacyjnych i nie tylko.
Solidna dawka wiedzy dla zarządzających lokalami gastronomicznymi i tych, którzy planują otwarcie restauracji, baru czy kawiarni zostanie przekazana w ramach dwóch szkoleń:
1. Zarządzanie personelem restauracji – zwiększ obroty i uniknij nadmiernej rotacji wśród pracowników
2. Od kelnera do menedżera, czyli Panie Menedżer, co Ty tak właściwie robisz i gdzie są te pieniądze?
Spotkania z Pawłem Grubą i Piotrem Rogowskim zaplanowano na pierwszy dzień targów Polagra Gastro, 26 września.
Więcej informacji na www.polagragstro.pl