Sierpniowe wydanie „Poradnika Restauratora” już w dystrybucji

Aktualności

Sierpniowe wydanie „Poradnika Restauratora” już w dystrybucji

Papierowe wydanie, sierpniowego numeru „Poradnika Restauratora”, od początku miesiąca dociera do restauracji i przedstawicieli branży HoReCa w całej Polsce.

W magazynie polecamy raport pt. „Sezon letni w gastronomii”. W lipcu, w szczycie sezonu wakacyjnego nasza redakcja odwiedziła najsłynniejsze kurorty: nad morzem – Sopot i w górach – Zakopane. Sprawdziliśmy, jakie wyzwania stanęły przed branżą HoReCa i jak sobie ona z nimi radzi. (s.5).

Warto przeczytać rozmowę z dr. Bogdanem Gałązką, senior szefem i współwłaścicielem restauracji Stolica Café w Warszawie. (s.18).

Zachęcamy także do zapoznania się z artykułem na temat gastronomii w hotelach i restauracjach w Stanach Zjednoczonych. (s.26).

Na naszych łamach nie zabrakło również artykułów poradniczych m.in. „Czy pokolenie Z wybiera bary szybkiej obsługi?”, raport PMR; (s.24) „Influencer? Persona non grata!” (s.28) czy „Nowe standardy ochrony małoletnich w hotelach – co hotelarze muszą wiedzieć?” (s.30).

Wartymi uwagi są popularne działy, takie jak nowości oraz dział w kadrze.

Miłej lektury ze świata HoReCa!