Sezon na owoce morza w Poznaniu

Newsy

Sezon na owoce morza w Poznaniu

07 marca 2014

W kwietniu w Poznaniu odbędzie się pierwsze z cyklu czterech, miesięcznych wydarzeń kulinarnych poświęconych najwyższej jakości produktom sezonowym. Przez cały miesiąc mieszkańcy Poznania będą mieli niepowtarzalną okazję skosztować porywających owoców morza w specjalnych, autorskich interpretacjach restauracji działających w ramach szlaku Kulinarny Poznań. W każdej z nich goście znajdą wyjątkowe menu, składające się z trzech dań autorstwa najbardziej utalentowanych Szefów Kuchni w mieście. Co więcej, w każdej z biorących udział restauracji będzie obowiązywała jedna cena na specjalne, trzydaniowe set menu – 58 pln.

Restauracje zaproszone do udziału w wydarzeniu:

  • 3 Kolory cafe grill & restaurant
  • Blow Up Hall 5050
  • Cucina
  • ENJOY. restaurant
  • Flavoria
  • GOKO restauracja japońska
  • GUSTO food & wine
  • HUGO Restaurant
  • Kaskada
  • Kyokai Sushi Bar
  • Le Palais du Jardin
  • Mielżyński Wine Spirits Specialities
  • Pastela
  • Przedwiośnie
  • Ratuszova
  • Bagels And Friends
  • NH Hotel
  • Regatta