22 listopada zostanie otwarta zmodernizowana hurtownia Selgros Cash&Carry w Białymstoku przy ulicy Produkcyjnej. Z tej okazji dla wszystkich klientów przygotowano atrakcyjne promocje cenowe, gratisowe zakupy oraz nagrody. Powiększony zostanie również asortyment hurtowni, pojawi się między innymi nowe stoisko ze świeżymi rybami i owocami morza.
Hurtownia Selgros Cash&Carry w Białymstoku działa od grudnia 2008 roku. W ostatnich tygodniach obiekt poddano całkowitej modernizacji. Dokonano reorganizacji przestrzeni hurtowni oraz zmian w wizualizacji i ekspozycji towarów, dzięki czemu zakupy w odnowionej hurtowni będą prostsze i przyjemniejsze.
W dniu otwarcia odnowionej hali Białystok przy ulicy Produkcyjnej na klientów czekać będzie wiele atrakcji. Przede wszystkim rewelacyjna promocja cenowa!
Największą atrakcją w zmodernizowanej hurtowni Selgros jest nowe stoisko ze świeżymi rybami i owocami morza. Wśród ryb morskich i oceanicznych w asortymencie znajdują się między innymi: dorsz, flądra, halibut, łosoś, makrela, śledź, tuńczyk, labraks, turbot, dorada, czarniak, kurek, belona, gładzica, karmazyn, miecznik, żabnica. Poza tym niezwykle szeroki wybór ryb słodkowodnych, w tym: amur, jesiotr, karp, pstrąg, sandacz, szczupak, sum, lin, sielawa, tołpyga. Całość uzupełnia duży wybór owoców morza, m.in. krewetki, kalmary, ośmiornice, kraby, homary, małże i ostrygi.
– Nasi klienci są zadowoleni ze zmian, które wprowadzamy w zmodernizowanych hurtowniach. Zakupy są łatwiejsze, a asortyment bogatszy – mówi Cezary Furmanowicz, dyrektor działu marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Selgros Cash&Carry i Transgourmet. – Cieszy ich szczególnie dostępność szerokiej gamy świeżych produktów najwyższej jakości, w tym świeżych ryb i owoców morza – dodaje dyrektor Furmanowicz.
Oferta Selgros obejmuje zarówno produkty spożywcze, chemię gospodarczą, jak i artykuły przemysłowe oraz odzież. Na położonym centralnie „Rynku artykułów świeżych” wydzielono osobne, znakomicie zaopatrzone strefy, gdzie można kupić: świeże owoce i warzywa, przechowywane w zamkniętych pomieszczeniach o stałej temperaturze 8°C, tradycyjnie najlepszej jakości mięso z własnego rozbioru oraz niezmiennej jakości świeże ryby i owoce morza. Na kupujących czekają także świetnie zaopatrzona hala nabiałowa, lodówki z wędlinami i stoisko ze świeżym pieczywem z własnego odpieku.
Kilka miesięcy temu, w Selgros, wprowadzono do sprzedaży również dwie profesjonale marki własne – Transgourmet Quality oraz Transgourmet Economy. Produkty obu marek skierowane są do klientów gastronomicznych i charakteryzują się doskonałą jakością w konkurencyjnych cenach. Dzięki audytom niezależnych instytucji jakość produktów utrzymywana jest na najwyższym poziomie. Wyposażenie techniczne zmodernizowanej hali oraz dobrze wyszkolony personel zapewniają klientom wysoki komfort zakupów.