– Ostatnie 15 lat w polskiej gastronomii to niezwykle ważny czas, pełen zmian oraz nowych trendów. Jesteśmy dumni jako Rational, że mogliśmy każdego dnia wspierać wysiłki polskiego swiata gastronomii naszymi rozwiązaniami technologicznymi – powiedział Maciej Wroński, który od 2009 roku jest Dyrektorem Zarządzającym Rational Sp. z o.o. – Zarówno teraz, jak i 15 lat temu, naszą mocną stroną jest nasz zespół, jego zaangażowanie w pracę, ale także podejście, gdzie klient jest zawsze w centrum uwagi. Wsłuchując się w jego opinie, analizujemy je i staramy się dopasować do jego potrzeb. Wspierają nas w tym najlepsze produkty, które odpowiadają za 100% wszystkich procesów obróbki termicznej w profesjonalnych kuchniach.
Bieżący kontakt szefów kuchni z klientami, bezpośrednie wizyty w profesjonalnych kuchniach, bezpłatne pokazy kulinarne, opieka serwisowa, Akademia Rational czy ChefLine to tylko niektóre elementy całego procesu wsparcia klienta. Warto nadmienić, ze niewiele firm może poszczycić się tak lojalną i zadowoloną grupą klientów. Jestesmy dumni z faktu, ze w ciągu minionych 15 lat firma uplasowała na polskim rynku ponad 15 tys. piecy konwekcyjno-parowych, a także zaproponował optymalizację profesjonalnych kuchni poprzez urządzenie multifunkcyjne VarioCookingCenter®. Firma to obecnie 21 osób podejmujących codzienne wyzwania na rynku gastronomicznym oferując największe korzyści swoim klientom.
– Chciałem bardzo serdecznie podziękować naszym Partnerom Biznesowym, którzy na codzień wspierają naszą działalność. Dzięki Wam możemy się rozwijać o dostarczać najlepszą jakość na polskim rynku – podkreślił Maciej Wroński.