10 czerwca w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions w Poznaniu odbędzie się półfinał 10 jubileuszowej edycji Primerby Cup 2015. Do tegorocznej edycji konkursu, zakwalifikowało się aż 16 drużyn.
W półfinale Primerby Cup 2015 zmierzą się następujące drużyny:
• Dominik Karpik, Marcin Milda – Hotel Hilton, Restauracja Mercato, Gdańsk
• Michał Wietrzycki, Krzysztof Borowiak – enjoy.Restaurant, Poznań
• Karol Klinger, Robert Kwiecień – Hotel Bohema, Bydgoszcz
• Krzysztof Bobola, Szymon Pitera – Zamek Dubiecko, Dubiecko
• Kamil Mamerski, Paweł Odrzygóźdź – Hotel The Westin, Warszawa
• Michał Beczkowski, Olga Banaszak – IBB Andersia Hotel, Poznań
• Maciej Kowalski, Kamil Kubiak – Hotel Tobaco Restauracja U Kretschmera, Łódź
• Bartosz Fabiś, Michał Kozłowski – NIFTY No.20, Hotel Puro, Poznań
• Bartosz Juszko, Wojciech Tunkiewicz – Hotel Omega, Olsztyn
• Adrian Pilarczyk, Zbigniew Krzyżanowski – Ilonn Hotel, Poznań
• Michał Kalandyk, Krzysztof Koselarz – Food Art Gallery, Wrocław
• Przemysław Gryz, Łukasz Zientek – Hotel Spa Dr Irena Eris, Polanica Zdrój
• Dorota Pajęcka, Grzegorz Bąk – Hotel Ambasadorski, Rzeszów
• Paweł Kubera, Łukasz Kubera – Restauracja Dobra Truskawka, Nowa koło Wągrowca
• Łukasz Grzesik, Maciej Sienkiewicz – Restauracja Winnica, Zielona Góra
• Maciej Skorupa, Mariusz Mardofel – Restauracja Revelo, Łódź
Na liście rezerwowych znaleźli się Paweł Kaczmarek i Arkadiusz Kamiński z Hotelu SPA Laskowo, Jankowice.
Więcej szczegółów i regulamin konkursu na stronie: http://www.unileverfoodsolutions.pl/konkursy_kulinarne/Primerba_Cup/Primerba_Cup_2015