Primerba Cup 2015 – półfinał

Wydarzenia

Primerba Cup 2015 – półfinał

08 czerwca 2015

10 czerwca w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions w Poznaniu odbędzie się półfinał 10 jubileuszowej edycji Primerby Cup 2015. Do tegorocznej edycji konkursu, zakwalifikowało się aż 16 drużyn.

W półfinale Primerby Cup 2015 zmierzą się następujące drużyny:

•         Dominik Karpik, Marcin Milda – Hotel Hilton, Restauracja Mercato, Gdańsk

•         Michał Wietrzycki, Krzysztof Borowiak – enjoy.Restaurant, Poznań

•         Karol Klinger, Robert Kwiecień – Hotel Bohema, Bydgoszcz

•         Krzysztof Bobola, Szymon Pitera – Zamek Dubiecko, Dubiecko

•         Kamil Mamerski, Paweł Odrzygóźdź – Hotel The Westin, Warszawa

•         Michał Beczkowski, Olga Banaszak – IBB Andersia Hotel, Poznań

•         Maciej Kowalski, Kamil Kubiak – Hotel Tobaco Restauracja U Kretschmera, Łódź

•         Bartosz Fabiś, Michał Kozłowski – NIFTY No.20, Hotel Puro, Poznań

•         Bartosz Juszko, Wojciech Tunkiewicz – Hotel Omega, Olsztyn

•         Adrian Pilarczyk, Zbigniew Krzyżanowski – Ilonn Hotel, Poznań

•         Michał Kalandyk, Krzysztof Koselarz – Food Art Gallery, Wrocław

•         Przemysław Gryz, Łukasz Zientek – Hotel Spa Dr Irena Eris, Polanica Zdrój

•         Dorota Pajęcka, Grzegorz Bąk – Hotel Ambasadorski, Rzeszów

•         Paweł Kubera, Łukasz Kubera – Restauracja Dobra Truskawka, Nowa koło Wągrowca

•         Łukasz Grzesik, Maciej Sienkiewicz – Restauracja Winnica, Zielona Góra

•         Maciej Skorupa, Mariusz Mardofel – Restauracja Revelo, Łódź

Na liście rezerwowych znaleźli się Paweł Kaczmarek i Arkadiusz Kamiński z Hotelu SPA Laskowo, Jankowice.

Więcej szczegółów i regulamin konkursu na stronie: http://www.unileverfoodsolutions.pl/konkursy_kulinarne/Primerba_Cup/Primerba_Cup_2015