Podczas treningu zawodnicy korzystają z najwyższej jakości produktów oraz kulinarnej wiedzy i technik, które w tradycyjnie przygotowanej kuchni są nie do wykonania, a zaplecze kulinarne Instytutu Transgourmet taką pracę umożliwia.
Kulinarna kadra seniorów:
Bartosz Peter (kapitan drużyny),
Michał Świerad (pastry chef),
Mariusz Roch, Marcin Gruszka,
Dawid Grucel, Michał Kuduk,
Maciej Hippler, Adam Woźniak
Filip Cwojdziński.
Kulinarna kadra juniorów:
Emil Guzik
Daniel Warszawski
Damian Hirt
Adam Rzęski
Kamil Poćwiardowski
Krzysztof Kowalski
Karol Piotrowski
Mateusz Galbarczyk
Bartosz Wicherek.
Selekcjoner – Sebastian Krauzowicz
Kapitan – Bartosz Peter
Trener: Joanna Klimas-Profus, Janusz Profus i Lech Płuciński.
fot. facebook/Poland National Culinary Team