Piano Bar Restaurant & Café postanowiło docenić starania Absolwentów Szkoły Gotowania i zaplanowało na dzień 9 listopada o godzinie 18:00 Finał pierwszej edycji Szkoły Gotowania, podczas którego zmierzą się pasjonaci sztuki kulinarnej. Uczestnicy dotychczasowych warsztatów gotowania wyposażeni w cenne wskazówki Szefa Kuchni Roop Lal Balu zawalczą o główną nagrodę, jaką jest pobyt w toskańskiej winnicy Pian del Gallo we Włoszech.
Do finału w walce o wyjątkową nagrodę stanie 5 par, które swoje zdolności zaprezentuje podczas trzech etapów. Zmagania uczestników będzie oceniało jury w składzie z Lidią Popiel – redaktor naczelną internetowego magazynu FineLIFE, Marylą Musidłowską – redaktor Polska gotuje oraz Roop Lal Balu – Szefem Kuchni Piano Bar.
Zapraszamy wielbicieli gotowania na to spektakularne wydarzenie pełne pasji i emocji! W tym dniu dla wszystkich gości, którzy odwiedzą Piano Bar, by podziwiać kulinarne umiejętności Absolwentów od godziny 18:00 oferujemy 20 % rabat od całości rachunku.
Idea warsztatów kulinarnych zrodziła się, gdyż gotowanie zyskało w dzisiejszych czasach nowe znaczenie i przestało kojarzyć się wyłącznie z procesem przyrządzania posiłków, a stało się przyjemną formą spędzania czasu wolnego. Piano Bar Restaurant & Café wyszło naprzeciw tym zmianom i 18 maja ruszył cykl pierwszej edycji Szkoły Gotowania, który stał się dla naszych Gości fantastyczną zabawą oraz pretekstem do spotkań z przyjaciółmi. Dowodem na ich niezwykłość jest fakt, że uczestnicy wielokrotnie do nas wracają przyprowadzając nowych miłośników jedzenia.
Więcej informacji na www.pianobar.poznan.pl