Personalizacja produktów w McDonald’s

Wydarzenia

Personalizacja produktów w McDonald’s

20 kwietnia 2017

Od 19 kwietnia w restauracjach McDonald’s w Polsce klienci mają możliwość modyfikacji składu wybranych  produktów z oferty klasycznej oraz śniadaniowej.

Usługa personalizacji pozwala modyfikować skład wybranego burgera, produktów McWrap oraz tych z oferty śniadaniowej by lepiej dopasować ich smak do własnych upodobań. Możliwość dodania lub usunięcia dotyczy składników już występujących w standardowym zestawieniu. Usługa umożliwia także dodanie nowych składników, takich jak: grillowany bekon, emmentaler ser naturalny, soczysty pomidor, aromatyczna rukola oraz wyjątkowy sos pikantny

Usługa obejmuje ulubione przez gości produkty z menu lunchowego oraz śniadaniowego. W ofercie klasycznej są to: burgery WieśMac, Podwójny WieśMac, McRoyal, Podwójny McRoyal, McChicken oraz McWrap Klasyczny chrupiący i grillowany. W ofercie śniadaniowej można modyfikować skład produktów McMuffin jajko i bekon, McMuffin wieprzowy z jajkiem, McMuffin Farmerski, McWrap jajko i bekon, McWrap wieprzowy z jajecznicą oraz McWrap wieprzowy z pieczarkami.

– Wprowadzenie usługi personalizacji to odpowiedź na potrzeby naszych gości. Uważnie wsłuchujemy się w sygnały płynące od setek tysięcy osób każdego dnia odwiedzających polskie lokale McDonald’s. Dostrzegamy rosnące oczekiwanie indywidualnego podejścia, możliwości większego wpływu na to, co, jak i gdzie chcą oni zamawiać. Zmieniliśmy system obsługi i funkcjonowania restauracyjnej kuchni. Teraz produkty są przygotowywane pod konkretne zamówienie gości. Otworzyło nam to drogę ku spersonalizowanemu McDonald’s przyszłości. Dziś na tej drodze zrobiliśmy istotny krok – mówi Krzysztof Kłapa, dyrektor ds. korporacyjnych McDonald’s Polska.