Październikowe wydanie Poradnika Restauratora w wersji papierowej trafia od początku miesiąca do przedstawicieli branży w całym kraju.
Zapraszamy do zapoznania się z fotoreportażem z XXIV Gali Poradnika Restauratora podczas której wręczono Hermesy Kulinarne (s.6).
Warto przeczytać rozmowę z Rafałem Zarębą, Executive Chefem w Akademii Inspiracji Makro. (s.24).
Zachęcamy także do zapoznania się z artykułem “Jakie smaki, wonie i kolory walczą o pierwszeństwo w menu? (s.16).
Na naszych łamach nie zabrakło również artykułów poradniczych m.in. „Czy manager to sposób na zwiększenie zysków w restauracji; (s.46) „Rola szefa jako lidera, a nie władcy – psychologiczne zarządzanie zespołem” (s.48) czy „Pieprz ile wariantów, tyle ostrości?” (s.42).
Polecamy popularne działy, takie jak nowości oraz kampanie i promocje.