Walka była wyrównana pomiędzy wszystkimi dziesięcioma drużynami, ale to oni właśnie urzekli Jury przygotowanym wczoraj daniem głównym. Paweł Salamon i Maciej Pisarek tym samym stanęli wczoraj na najwyższym podium podczas uroczystej Gali KPP, która odbyła się w Sali Ziemi na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich.
Kolejne miejsca zajęli:
II miejsce: Paweł Kubera i Kajetan Świokła
III miejsce: Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski.
Serdecznie gratulujemy zwycięzcom i życzymy dalszych sukcesów zawodowych!
Wszystkim drużynom startującym w tegorocznej edycji dziękujemy za udział w konkursie i pracę włożoną w przygotowanie się do tej rywalizacji. Życzymy Wam wytrwałości w rozwijaniu swoich umiejętności i dalszych sukcesów kulinarnych. Zapraszamy również do udziału w konkursach nominowanych do KPP 2017, których lista już wkrótce zostanie opublikowana.