Papierowe lutowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Aktualności

Papierowe lutowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

03 lutego 2023

Drugi w tym roku numer miesięcznika „Poradnik Restauratora” trafia w wersji papierowej (63% profesjonalistów HoReCa wskazuje drukowane magazyny branżowe jako prestiżową formę publikacji, a 33,7 % – wersję elektroniczną. Ankieta 6 najważniejszych stowarzyszeń kulinarnych, wrzesień 2022 r.) do odbiorców. 

W najnowszym wydaniu Poradnika Restauratora warto przeczytać artykuł „Hotele bez dzieci – nowy trend w hotelarstwie?”, gdzie wypowiadają się m.in.: Anna Raćkos, z-ca dyrektora Hotelu Leda Spa w Kołobrzegu, Paweł  Chmielnicki, prezes Grupy Hotele SPA Dr Irena Eris, Grażyna Wrona, prezes Manor House SPA Pałac Odrowążów.

Polecamy także rozmowę z Dariuszem Sienickim, szefem kuchni w Garage Grill & Bar w Łomży, członkiem Klubu Szefów Kuchni, który mówi, że nie ma nic ważniejszego dla zdrowia i utrzymania stałej wagi, jak systematyczność w jedzeniu. Dzięki dobrze opracowanej diecie możliwa jest także walka z chorobami tzw. cywilizacyjnymi, co udało się naszemu rozmówcy.

Oprócz tego artykuł o najnowszych trendach w cukiernictwie i lodziarstwie w którym wypowiadają się znani cukiernicy m.in. Krzysztof Kopciński, Wojciech Rzepecki, Magdalena Adamska czy Cezary Mścichowski.

Na naszych łamach nie zabrakło również ciekawych felietonów m.in Jarka Walczyka, „WOŚP – gotowanie ponad podziałami” czy Gabrieli Antczak, stratega marketingu i zarządzania „Wyrzuć logo i zobacz co Ci pozostanie”.

Miłej lektury ze świata HoReCa!