17 sierpnia br. zapraszamy do Restauracji Toga w Poznaniu (Plac Wolności 13a) na warsztaty kulinarne przygotowane przez Agencję Rynku Rolnego. Ich tematem przewodnim będzie „Kurczak z chowu zrównoważonego i gęsina”. Zajęcia odbędą się (oczywiście w ramach OFDS) w godz. 12.00-14.00 (dla wszystkich chętnych) oraz 15.00-17.00 (dla dziennikarzy i blogerów kulinarnych).
Zajęcia są bezpłatne, ale – aby otrzymać zaproszenie – należy polubić fanpage Restauracji Toga oraz udostępnić post o warsztatach na własnej osi czasu, a w komentarzu na profilu Togi (pod zaproszeniem dostępnym TUTAJ) zgłosić swoją chęć wzięcia udziału w warsztatach. Organizatorzy proszą o podanie godziny warsztatów w komentarzu. Blogerzy proszeni są o podanie nazwy bloga, dziennikarze – tytułu mediów. Uczestnictwo potwierdzane będzie indywidualnie – decyduje kolejność zgłoszeń. Obie grupy liczą po 15 osób.