11-12 sierpnia br. w Poznaniu zachęcamy do udziału w bezpłatnych warsztatach kulinarnych prowadzonych przez Sebastiana Gołębiewskiego. Warsztaty poświęcone będą w całości daniom z wieprzowiny, ale będzie to mięso z najwyższej jakościowo półki – wieprzowina złotnicka.
Zajęcia prowadzone będą w małych grupach w przystępny sposób. Udział w warsztatach jest bezpłatny ale ilość miejsc jest ograniczona.
Warsztaty odbędą się w godzinach 11.00 – 13.00 w sobotę 11 sierpnia i powtórzone zostaną w tych samych godzinach w niedzielę 12 sierpnia w Restauracji Toga (Plac Wolności, na tyłach Empiku).
Zapisy przyjmujemy wyłącznie pod adresem kontakt@ofds.pl . W zgłoszeniu należy podać imię i nazwisko, preferowany dzień warsztatów (sobota lub niedziela) oraz nr tel. kontaktowego.
Organizatorem warsztatów jest wielkopolski oddział Agencji Rynku Rolnego.