W 1989 r. rozpoczął pracę w warszawskiej restauracji Parnas, a już jako szef zmiany w 1992 brał udział w ponownym otwarciu Hotelu Bristol.
Jako szef kuchni otwierał Restaurację 99 w Warszawie, a także The Westin Warsaw. Od 2006 r. przez 10 lat był szefem kuchni w hotelu Sheraton w Warszawie, w którym zarządzał ponad 40-osobowym zespołem w trzech restauracjach i jednym z największych w Polsce zespołów cateringu. W sieci Starwood współpracował przy otwieraniu nowych hoteli w Polsce (w Krakowie, Poznaniu i Sopocie) oraz przez dekadę gotował i obsługiwał w najmniejszej restauracji w Polsce „Chefs Table” mieszczącej się na zapleczu kuchni Sheraton Warsaw Hotel.
W 2018 r. był naczelnym szefem Belvedere Gourmet Group, a następnie szefem kuchni w Hotelu Newskanpol i restauracji Sublima w Kołobrzegu.
W gotowaniu uwielbia wyzwania, łączenie smaków i technik z różnych stron świata, a szczególną estymą obdarza kuchnię polską i rodzime regionalne produkty. Nadaje im nowoczesny smak i wygląd szanując jednocześnie tradycje i właściwości produktu.
źródło: informacja prasowa