Konrad Nadobnik dołączył jako dyrektor generalny do Kręgliccy Restauracje i Catering. Przez ostatnie lata związany był z Belvedere Gourmet Group, z którą pożegnał się w grudniu 2021.
Konrad Nadobnik, związany był przez ponad 14 lat z markami Belvedere Cafe Łazienki Królewskie i Belvedere Catering by Design. W grudniu 2021 roku zakończył współpracę z Belvedere Gourmet Group. Całą karierę zawodową związany jest z gastronomią, w szczególności z branżą eventową. Początki jego zawodowej drogi to przejście przez wszystkie szczeble gastronomii w Hotelu Bristol w latach 1996 – 2008, który w tym czasie dołączył do międzynarodowej sieci hoteli Starwood.
Od samego początku kariery zawodowej interesowały go ciekawe realizacje eventowo-cateringowe, a w szczególności projekty wielkoskalowe. W marcu 2008 dołączył do zespołu Grupy Belvedere. Przez kilka lat pełnił funkcję dyrektora cateringu, zarządzając całym działem zarówno w Polsce, jak i poza granicami. W tym czasie odpowiadał za organizację i obsługę eventów korporacyjnych, kongresów, przyjęć rządowych na najwyższym szczeblu zgodnie z zasadami Protokołu Dyplomatycznego. W 2014 roku zdobył nagrodę MP Power Award® w kategorii Dostawca – Catering, przyznawaną ekspertom branży spotkań i najbardziej wyróżniającym się, wpływowym osobom na rynku.
Jak sam podkreśla – nie lubi stać w miejscu, a czas na zmiany właśnie przyszedł. Od stycznia 2022 roku pełni funkcję dyrektora generalnego w grupie Kręgliccy Restauracje i Catering.
Grupa Kręgliccy Restauracje i Catering powstała w 1989 roku. W jej struktury wchodzą: pięć restauracji etnicznych, firma cateringowa, targ rolny oraz przestrzenie eventowe w Arkadach Kubickiego, Klubie Bankowca i Fortecy Kręglickich.