Od września na Rynku Wildeckim w Poznaniu funkcjonuje nowy koncept wizualny 21. Piekarni-Cukierni Natura. A od 6 grudnia piekarnię poszerzono o lokalne Brzask Bistro.
Każdy z nas tęskni za klimatyczną, osiedlową piekarnią. Teraz zapraszamy też do naszego Bistro Brzask na pyszne śniadanie, lunch, obiad lub słodką przerwę w ciągu dnia – założyciel i właściciel Piekarni Natura i Bistro Brzask Zbigniew Piskorski.
W bistro od godz. 8:00 do godz. 17, a w soboty od godz. 9:00 będzie można zamówić śniadanie i wysokiej jakości aromatyczną kawę z podwójnym esperesso. Warto też spróbować m.in. ciepłą zupę, Buddha Bowl, grzybowego Stroganowa, makaronu z łososiem, pizzę czy foccacię na cieście orkiszowym.
Dokładamy wszelkich starań, aby każde nasze danie były dopracowane, dlatego współpracujemy tylko ze sprawdzonymi i najlepszymi dostawcami. Przygotowujemy potrawy, które sami testujemy, dzięki temu każdy ma pewność, że je to, co najlepsze i naturalnie zdrowe. Jednocześnie zdajemy sobie sprawę, że świetna kuchnia to też atmosfera. Dlatego od początku zadbaliśmy o wystrój i wyjątkowy klimat, który pozwoli naszym Gościom poczuć się jak w domu – dodaje Zbigniew Piskorski.