Trwa nabór do Narodowej Reprezentacji Kadry Juniorów Poland National Culinary Team & Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.
Reprezentować Polskę na międzynarodowej scenie gastronomicznej może młodych kucharzy w wieku 18-24 lat (ważne: w listopadzie 2026 r. nie może mieć ukończonych 25 lat), pasjonata gotowania, gotowy na intensywny rozwój i doskonalenie warsztatu, osoba z ambicją, kreatywnością i zaangażowaniem, które chcą sięgać po najwyższe kulinarne laury.
Aby dołącz do najlepszych młodych talentów kulinarnych w kraju i rozwijaj swoje umiejętności pod okiem mistrzów trzeba wysłać do 10 marca CV, list motywacyjny oraz zdjęcia kilku przygotowanych przez siebie potraw na adres e-mail: biuro@osskic.org.pl. W tytule należy wpisać wiadomości: „Kadra Juniorów”.
źródło: OSSKiC
oprac. H. Handkowska