Trwa nabór do Narodowej Reprezentacji Kadry Juniorów Poland National Culinary Team & Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.
Reprezentować Polskę na międzynarodowej scenie gastronomicznej może młody kucharz w wieku 18-24 lat (ważne: w listopadzie 2026 r. nie może mieć ukończonych 25 lat), pasjonata gotowania, gotowy na intensywny rozwój i doskonalenie warsztatu, osoba z ambicją, kreatywnością i zaangażowaniem, chcą sięgać po najwyższe kulinarne laury.
Aby dołączyć do najlepszych młodych talentów kulinarnych w kraju i rozwijać swoje umiejętności pod okiem mistrzów, trzeba wysłać do 10 marca CV, list motywacyjny oraz zdjęcia kilku przygotowanych przez siebie potraw na adres e-mail: biuro@osskic.org.pl. W tytule wiadomości należy wpisać: „Kadra Juniorów”.
oprac. H. Handkowska