Najnowsze wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Aktualności

Najnowsze wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Lutowy numer Poradnika Restauratora w wersji papierowej trafia już do przedstawicieli branży HoReCa w całym kraju.

Zapraszamy do zapoznania się z tematem miesiąca pt. „Żądają dobrej płacy, choć ich umiejętności bywają… mierne”, gdzie wypowiadają się m.in. Robert Sowa, Agata Wojda, Marcin Bielec, Dawid Wojciechowski czy Ireneusz Koniuszek.

Warto przeczytać rozmowę z Barbarą Ritz, restauratorką i szefem kuchni w autorskiej restauracji Ritz w Gdańsku. A także artykuł pt. „Pasja, która napędza biznes”, gdzie o swojej recepcie na suces opowiada Jacek Nawrocki, szef kuchni i właściciel sklepów garmażeryjnych Jacek Placek, a także członek Klubu Szefów Kuchni.

W najnowszym wydaniu znajdą Państwo również materiały poradnicze jak m.in. „Czy wynajem długoterminowy to przepis na zmniejszenie kosztów operacyjnych?”, „Desery w 2025 roku – słodkie z nutą orzeźwienia” czy „Menu z nutą miłości i afrodyzjaków”.

Polecamy popularne działy, takie jak nowości oraz kadr.

Miłej lektury ze świata HoReCa!