Najlepszy Produkt dla Hotelarstwa i Gastronomii

Newsy

Najlepszy Produkt dla Hotelarstwa i Gastronomii

17 listopada 2011

Pierwszego dnia Targów HORECA/GASTROFOOD rozstrzygnięto Konkurs na Najlepszy Produkt dla Hotelarstwa i Gastronomii. Główną ideą Konkursu jest promocja najwyższej jakości produktów prezentowanych na targach w tym przede wszystkim nowości, których tak chętnie poszukują goście branżowi. Produkty były oceniane przez Jury Konkursowe składające się z przedstawicieli: Małopolskiej Izby Hotelarskiej Gremium, Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników, Klubu Szefów Kuchni, Krakowskiej Kongregacji Kupieckiej oraz dziennikarzy reprezentujących prasę branżową.

Komisja Konkursowa przyznała Nagrody Targów HORECA 2011 w Konkursie Na Najlepszy Produkt dla Hotelarstwa i Gastronomii w trzech kategoriach:

Wyposażenie i urządzenia gastronomiczne: ex aequo dla  DORA METAL Sp. z o.o. za Urządzenia i meble BAR LINE i dla RATIONAL Sp. z o.o. za SelfCookingCenter Whitefficiency

Artykuły spożywcze i napoje dla gastronomii: dla PGH DEVELOPMENT za Zioła MILERB AG Szwajcaria

Oprogramowanie dla hoteli i gastronomii dla LSI SOFTWARE S.A. za POSitive Restaurant wersja 2012

Wyróżnienia Targów HORECA 2011

Wyposażenie i urządzenia gastronomiczne: dla EMPERO POLSKA za stół roboczy z blatem polietylenowym do obróbki mięsa, przystosowany do szybkiego montażu i demontażu; dla Zakładów Porcelany Stołowej Lubiana S.A. za Celebration Hotel Porcelana Gastronomiczna-Hotelowa; dla ISACCO za Superdry 059810

Artykuły spożywcze i napoje dla gastronomii: dla STRAUSS CAFE POLAND Sp. z o.o. za Kawę ziarnistą MK Cafe Espresso Profesional Expert puszka 3 kg metalowa

Wyposażenie hotelu: dla EURO – SEN Bogumiła Paszkiewicz za Materac My Balance.